Startpagina

Computerhulp op afstand

Beveiliging van uw pc

( Startende) ondernemers

Les op maat

Serviceovereenkomst

Antivirus software

Contactgegevens


Bezoek ook onze andere sites

Snijholtshop

 

 

 

 

 

 

 

 


Beveiliging van uw computer.


Een op het oog onschuldig bezoek aan wat internetpagina's laat allerlei software achter, de zogenaamde cookies, die voor de surfer onopgemerkt blijven maar het belangrijkste gereedschap van kwaadwillenden is om uw privé-gegevens te kunnen stelen. Vooral particulieren blijken lang niet altijd goed te beseffen hoe kwetsbaar al hun gegevens op de computer veelal zijn.
Helemaal uit te bannen is het voorlopig niet, de bedenkers en verspreiders ervan maken er een sport van steeds 'slimmer' te willen zijn dan de nieuwste beveiligingssoftware, maar met een paar simpele maatregelen, de juiste software en enige discipline is het zeker beheersbaar te maken.

F-Secure is een goede, betaalbare en vooral ook gebruiksvriendelijke oplossing, waarmee u er op de meest eenvoudige manier voor kunt zorgen dat u altijd voorzien bent van de actuele updates voor uw antivirus-software en daarmee zo optimaal mogelijk beschermd bent tegen virussen, spyware en Trojaanse paarden op uw computer.

Dit is een antivirus, antispyware, emailscanner en firewall in één. Na een kleine installatie volgen de updates vanzelf (2x per dag) zodra deze worden uitgegeven. Elke keer dat u uw computer inschakelt en ongeacht of u een vaste internet-verbinding heeft of inbelt met een modem.

Geen opzegtermijn, licentie stopt automatisch na aflopen van de periode of kan worden verlengd.

De licentieperiode start op 1 mei 2018. U betaalt tot 1 mei 2020. U krijgt rond die periode een email met het verzoek uw licentie te verlengen of te stoppen.
Als u in de tussenliggende periode instapt betaalt u uiteraard alleen de resterende maanden.

Als uw betaling is ontvangen krijgt u van ons een email met daarin een linkje waarmee u direct de software kunt installeren.

Software is direct te downloaden en te installeren.
Bel 026-3120677 voor meer informatie.


 
 

 

Koop nu  F-Secure

Probeer nu 1 maand gratis
vraag een licentiecode aan

 

Dorpstraat 108  6931BM Westervoort  Tel. 026-3120677